SDK Europe – Participa si tu la tabara din Cehia!

SDK Europe este cea mai mare tabara de streetdance din Europa. Cu peste 40 de lectori de renume international si peste 3000 de participanti anual, tabara se deruleaza in fiecare an in prima saptamana din iulie in Cehia, Jedownice. De peste 4 ani, echipa Simply That Dance School se ocupa de organizarea plecarii participantilor din Romania (rezervare carduri de acces, cazare, transport). Daca vrei sa fii inregistrat pe lista de participanti contacteaza-ne!

 

SDK Europe (Street Dance Kemp Europe), este cea mai mare tabara de street dance din Europa si una dintre cele mai mari din lume. Peste 40 de coregrafi de renume international predau acolo anual si peste 3000 de dansatori iau parte la cursurile pedate in aer liber timp de o saptamana. Are o istorie de 10 ani si fiecare an este o nebunie mai mare decat in anul anterior.

Toti cei pasionati de street dance si battle-urile din aceasta cultura, nu pot rata acest eveniment, unul dintre cele mai mari si mai unice din lume!

In 2014, dansatorii din toate colturile lumii sunt asteptati intre 29 iunie si 6 iulie 2014 in Cehia.

Romania merge de 6 ani in Cehia, Simply That Dance School este promotorul oficial al acestui eveniment in Romania, noi ne ocupam anual de grupul de dansatori din Romania care pleaca in tabara din Cehia si noi vom organiza anul acesta, pentru prima data in Romania, selectia regionala a SDK World Battle Tour, in Bucuresti, pe 18 mai la FUSION Arena.

Daca iti doresti sa participi la tabara de streetdance din Cehia, citeste in continuare cateva detalii organizatorice si daca vrei sa faci cursuri cu cei mai tari coregrafi ai lumii contacteaza-ne.

Atentie: SDK nu cere urmarea anterioara a unor cursuri de dans pentru a putea participa la tabara de dans din Cehia. Cursurile sunt structurate pe niveluri si NU este obligatoriu sa urmati cursuri la o scoala de dans inainte de a pleca in Cehia. Va rugam sa ne contactati in cazul in care, pentru a participa la tabara din Cehia, o scoala de dans va cere sa urmati propriile cursuri de dans inainte!!!

Daca nu ajungi in Cehia in 2013, te asteptam cu drag in Bucuresti, la FUSION ARENA, la calificarile regionale pentru concursul final din Cehia – SDK World Battle Tour – Romanian Preselections!

 

COREGRAFII SDK 2014

Video cu fiecare coregraf in parte www.sdkeurope.com

sdk 2014 cehia

 

 

PRETURI WORKSHOPURI SDK 2014

Screen Shot 2014-05-14 at 23.16.23

 

 

CUM AJUNGEM IN CEHIA?

Luam avion ruta Bucuresti – Viena, in general calatorim cu Austrian Airlines. Din aeroportul din Viena exista un autocar care ne duce direct in Cehia, Brno de unde luam un taxi pana in camp.

 

LA CE COSTURI AJUNGI CU SDK?

Estimat din experienta noastra, iata cheltuielile “obligatorii”

  • transport cu avionul Bucuresti – Viena: 120 eur (dus – intors)
  • transport cu autocarul Viena – Brno + taxi spre camp: 30 eur
  • cazare: 100 eur
  • cardul de acces in camp: aprox. 300 de eur
  • cei din delegatia Romaniei care se inscriu prin noi vor beneficia de un discount de 10% din pretul cardului de workshop ales!

TOTAL: 550 eur fara banii de cheltuiala

Cu bani de cheltuiala am supravietuit 10 zile. Am avut 200 de eur dar cu cat mai multi cu atat mai bine :))

 

CUM MA INSCRIU IN CAMP?

Te rugam daca esti decis/a sa particpi la tabara din Cehia sa completezi formularul de mai jos. Pentru intrebari, te rugam sa o contactezi pe Cristina Ratiu, Event Managerul SDK World Battle Tour – Romanian Preselections la office@simplythat.ro sau 0749 651 599.

 

Leave a Reply