Va rugam sa parcurgeti cu atentie Regulamentul de functionare al Simply That Projects inainte de a va inscrie la cursurile de dans.

 

Simply That Projects isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. 

Decizia de a lua parte la cursurile organizate de Simply That Projects implică acceptarea şi respectarea prezentului Regulament.

 1. Cursantilor si persoanelor care ii insotesc li se interzice utilizarea unui limbaj neadecvat sau ofensator precum şi orice tip de violenţă fizică şi/sau verbală, atât faţă de ceilalţi cursanti sau invitaţi ai acestora, cât şi faţă de personalul Simply That Projects.
 2. Consumul de băuturi alcoolice, droguri, medicamente sau consumul şi/sau comercializarea oricăror substanţe ilegale este strict interzis în incinta saliide dans. Cursantii si invitatii acestora nu vor frecventa cursurile şi să nu vor întreprinde nicio activitate dacă sunt sub influenţa drogurilor, băuturilor alcoolice sau a medicamentelor care pot afecta capacitatea de atentie sau de miscare. Fumatul este interzis in sala de dans sau in zona de receptie.
 3. Cursantii sunt obligati sa achite contravaloarea serviciilor la pretul transmis de Simply That Projects. In cazul esalonarii platii pretului abonamentului, nerespectarea datei de scadenta a platii ratei duce la anularea automata a abonamentului si la pierderea sumei achitate de cursant. Sumele achitate de cursant nu se vor restitui indiferent de motiv si nu se transmite in contul altor persoane sau in contul altor servicii. Cursantii sunt obligati sa respecte programul cursurilor astfel cum acesta a fost comunicat. Neparticiparea la o ora de curs nu da dreptul cursantului sa solicite de la Simply That Projects restituirea niciunei sume achitate.
 4. Este interzisă efectuarea pozelor şi/sau înregistrărilor video de către cursanti sau invitatii acestora, în incinta scolii de dans, fără acordul prealabil, exprimat în formă scrisă, al Simply That Projects.
 5. Cursantii trebuie sa se comporte intr-un mod care ajuta la pastrarea sigurantei, atat a lor cat si a celor din jur. Zona de dans/miscare trebuie pastrata curata si libera de orice element care poate determina alunecari sau caderi. Cursantii vor evita sa varse lichide pe podea. In cazul in care se intampla, cursantii sunt obligati sa anuntate imediat instructorul sau la receptie.
 6. Cursantii sunt singurii responsabili de echipamentul de dans ales. Cursantii trebuie sa respecte regulile igienico – sanitare, să pastreze liniştea, ordinea şi curaţenia în sala de dans si in caile de acces.Simply That Projects nu va fi responsabilă pentru eventualele accidentări suferite de cursanti sau invitati ai acestora.
 7. Cursantii sunt singurii responsabili de siguranta obiectelor de valoare (bani, telefoane etc.) avute asupra lor. Simply That Projects nu va fi responsabilă pentru eventualele pierderi, furtul sau deteriorarea bunurilor apartinand cursantilor sau invitatii acestora.
 8. Încălcarea de către cursanti sau invitatii acestora a oricărora dintre prevederile menţionate în prezentul Regulament constituie motiv de suspendare ori de reziliere anticipată a abonamentului, fără vreo notificare prealabilă sau alte formalităţi şi fără intervenţia instanţei de judecată.
 9. Simply That Projects isi rezerva dreptul de a introduce noi puncte in Regulament.
  Orice modificare a prezentului Regulament va fi comunicata in timp util.

 

 

Leave a Reply