Conform reglementarilor in vigoare si a Regulamentului din 12 iunie 2020 privind conditiile necesar a fi respectate in vederea desfasurarii activitatilor de pregatire fizica in sali de fitness si aerobic emis de Ministerul Tineretului si Sportului si Ministerul Sanatatii, publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 505 din 13 iunie 2020, aprobat prin ORDINUL nr. 619/1.077/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 505 din 13 iunie 2020,

 1. Accesul utilizatorilor va fi permis doar in urma triajului observational si termometrizarii.
 2. Nu se va permite accesul persoanelor care prezinta simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree, stare generala alterata) si temperatura mai mare de 37,3°C.
 3. Utilizatorii sunt informati sa nu se prezinte in centrele de pregatire daca prezinta semne clinice de viroza respiratorie.
 4. Accesul in sala se face numai in baza unei programari, chiar daca exista abonament achizitionat. Numarul de locuri la fiecare curs in parte este limitat!
 5. La inceputul fiecarui curs, instructorul va face prezenta nominala pentru a asigura o cat mai buna trasabilitate astfel incât sa se poata face cu usurinta identificarea contactilor, in eventualitatea depistarii unui caz de infectare cu COVID-19 printre utilizatori
 6. Cu exceptia perioadei de efort fizic intens, este obligatorie purtarea mastii (medicale/non-medicale) in spatiile comune, care pentru o protectie eficienta trebuie sa acopere atât gura, cât si nasul.
 7. Igiena respiratorie este obligatorie (tuse si stranut in plica cotului sau in batista de unica folosinta, care va fi aruncata imediat la cosul de gunoi).
 8. Este recomandata evitarea atingerii fetei cu mâinile neigienizate.
 9. Spalatul regulat al mâinilor este preferabil portului de manusi, inainte si dupa incheierea antrenamentului
 10. Se interzice folosirea in comun a dusurilor, saunei si altor zone cu risc mare de transmitere a virusului.
 11. Inainte si dupa terminarea antrenamentului, intrarea la vestiare se face esalonat, cu evitarea aglomeratiei si mentinerea distantarii, respectând un spatiu de 4 mp pentru fiecare persoana.
 12. In incinta salii nu este posibila consumarea de mancare si bauturi