Mircea Ecxarcu

Fondator & Instructor

mircea 2Este unul dintre cei mai buni dansatori si coregrafi din aria street dance din Romania. Este de asemenea sportiv de performanta practicand inot, sarituri de la inaltine, arte martiale si baschet.

Mircea este fondatorul comunitatii de street dance autentic din Romania. Preda si este specializat in popping, hip hop, locking, soul & funk, afro house & kuduro, salsa, bachata.

A participat si castigat majoritatea competitiilor de profil din Romania, avand o serie de reusite si pe plan extern. In 2012 ajunge in finala regionala a celui mai mare concurs de street dance din lume (Juste Debout – Italia).

In 2013 castiga calificarile regionale SDK World Battle Tour. In martie 2015 se califica la “Battle Me if You Can” in Germania din peste 40 de participanti din diferite locuri din lume.

In 2014, Mircea face parte din casting-ul filmului “High Strung”, avand ocazia sa il cunoasca si sa lucreze cu Dave Scott, coregraful filmelor “You Got Served”, “Step Up” si al emisiunii “So you think you can dance?”

Leave a Reply