Comenzile plasate pe simplythat.ro/shop:
  1. SC Simply That Projects SRL isi rezerva dreptul de a crea produse sau servicii pe care sa le comercializeze pe simplythat.ro/shop
  2. Produsele si serviciile urcate in simplythat.ro/shop sunt accesibile cumpararii publicului larg, persoanelor fizice majore si juridice.
  3. Produsele si serviciile urcate in simplythat.ro/shop sunt de tipul: cursuri cu prezenta fizica in sala, cursuri cu derulare in format live virtual (de tip webinar), articole de sport etc.
  4. SC Simply That Projects SRL isi rezerva dreptul de a isi selecta clientii.
  5. SC Simply That Projects SRL isi rezerva dreptul de a anula comenzi fara a detalia motivul anularii
  6. Promotiile prezente pe simplythat.ro si simplythat.ro/shop sunt valabile in limita stocului intern disponibil. SC Simpy That Projects SRL isi rezerva dreptul de a anula orice comenda venita peste limita stocului.
Politica de livrare:
  1. Comenzile de servicii plasate in https://www.simplythat.ro/shop/ vor fi confirmate de echipa SC Simply That Projects SRL prin intermediul unui mesaj electronic transmis pe adresa de email confirmata de participanti la plasarea comenzii, in termen de 24 de ore de la plasarea acesteia. Mesajul electronic va cuprinde urmatorii identificatori: data de start a serviciului (incepand cu prima zi disponibila dupa cumpararea serviciului, conform orarului publicat pe https://www.simplythat.ro/orar/), data de expirare a serviciului, numarul total de sedinte incluse in perioada calendaristica, orarul de derulare a orelor.
  2. Serviciile de curierat, daca exista atasate la comanda de produse pe simplythat.ro/shop, sunt operate de terti fapt care poate duce la intarzieri de livrare fata de termenele estimate initial. Conform reglementarilor in vigoare, datele dumneavoastra de contact vor fi transmise spre prelucrare acestor terti pastrandu-si caracterul confidential.