Mircea Ecxarcu
Profiles

Mircea Ecxarcu

Este unul dintre cei mai buni dansatori si coregrafi din aria street dance din Romania. Este de asemenea sportiv de performanta practicand inot, sarituri de la inaltine, arte martiale si baschet.
Mircea este fondatorul comunitatii de street dance autentic din Romania. Preda si este specializat in popping, hip hop, locking, soul & funk, afro house & kuduro, salsa, bachata.

Vlad Burcea
Profiles

Vlad Burcea

Vlad este unul dintre cei mai noi membrii alaturati echipei Simply That, pliindu-se complet pe stilul echipei noastre.
De cateva luni munceste cot la cot alaturi de Mircea si de participantii din cadrul programului “Phoenix - 12 week challenge” pentru a-i motiva si a-i ajuta sa isi schimbe modul de viata, sa tranzitioneze catre unul activ, cu un regim alimentar corect.

Moha
Profiles

Moha

Moha Ta vine din Sofia, Bulgaria in urma unei colaborari intre compania noastra si cea reprezentata de Moha de cativa ani incoace. Mircea calatoreste in Bulgaria des si pregateste acolo noul val de dansatori specializati in industria street dance. Moha Ta este unul din instructorii de acolo care pentru o perioada de timp, schimba scena bulgara de dans cu cea romaneasca.

Cristina
Profiles

Cristina

Cristina face parte din echipa Simply That inca de la inceputurile acestei povesti. S-a alaturat echipei mai intai ca si cursant, apoi ca partener in companie si instructor. Cristina lucreaza cu copii si in acelasi timp, in calitate de managing partner, se ocupa in Simply That de PR & marketing, realizarea conceptelor grafice, negocieri dar si de stabilirea directiilor de dezvoltare.