Simply That Dance School va ofera posibilitatea de a rezerva cursuri particulare cu unul din instructorii nostri.

 

Ce inseamna un curs particular?

Un curs particular este derulat la cererea fie a unei persoane, fie a unei organizatii. Se lucreaza personalizat, in functie de nevoia specifica a persoanei sau a organizatiei care solicita cursul, intr-un interval orar ales preferential de catre client, la locatia noastra sau la locatia clientului.

 

Ce cursuri particulare oferim?

  • pregatire individuala in orice stil din cultura street dance sau salsa. Se lucreaza cu 1 – 4 persoane.
  • training personalizat pentru dezvoltarea conditiei fizice: programe specializate de miscare 
  • workshopuri de dans sau conditie fizica cu grupuri de 25 – 30 de participanti. Durata unui workshop este in mod obisnuit de o ora jumatate. Aplicabil pentru: scoli, gradinite, scoli particulare, companii
  • coregrafii artisti si cursuri pentru invatarea coregrafiei (repetitii)
  • pregatire (realizarea coregrafiei, predare, costume etc) pentru showuri si concursuri: SDK World Battle Tour, Hip Hop International, Romanii au Talent, Romania Dnaseaza, Next Star etc
  • orice alt program care tine de zona noastra de specializare.

 

Sesiunea de consultanta

Este premergatoare “inceperii lucrului” si vom discuta concret dorintele dumneavoastra: ce asteptari aveti, unde va doriti sa ajungeti, ce program aveti. 

In functie de dorintele dumneavoastra poate exista optional si o sesiune de evaluare. In aceasta sesiune veti dansa alaturi de coregraful nostru. Este un curs obisnuit care are scopul de a ne ajuta pe noi sa evaluam nivelul de la care plecam si unde vrem sa ajungem pentru a putea estima cat mai corect perioada necesara atingerii obiectivului propus.

Va rugam sa ne contactati la office@simplythat.ro sau 0749 651 599 (Cristina) pentru orice solicitare. Programam o sesiune de consultanta, discutam liber si apoi va vom face oferta financiara.

Va asiguram pe aceasta cale de profesionalism si implicare in atingerea obiectivelor dumneavoastra!

Echipa Simply That

Leave a Reply