Street Dance Copii – Curs in sala

Revenim in sala de dans la cursul de street dance copii, dupa o pauza lunga, frumoasa dar care ne-a facut sa apreciem si mai mult posibilitatea interactiunii si colaborarii cu cei din jur!

Din octombrie 2021 ne vedem in sala, sa recuperam lunile in care am lenevit si redevenim activi!

Cursurile de street dance pentru copii sunt create de echipa noastra pentru toti copii care iubesc dansul, care sunt dinamici si plini de energie.

La cursurile de street dance, copiii dumneavoastra isi vor pune o fundatie in miscare, vor studia stilurile din cultura hip hop: hip hop, popping, locking, house sau dancehall. Vor invata pasii care dau caracterul unui stil dar in acelasi timp vor fi incurajati sa isi dezvolte un stil propriu in sectiunile de freestyle.

Freestyle inseamna dans liber folosind fundatia stilului invatat si este cel mai important element al culturii hip hop si ceea ce devolta cel mai mult un copil.

Daca copiii dumneavoastra au pana in 13 ani ii asteptam la grupele pentru copii: Simply Kidz.

CE VOM FACE LA CURSUL DE STREET DANCE COPII?

  • incalzire si pregatire pentru dans
  • pasi specifici fiecarui stil pe care ii vom lega apoi intr-o structura clara – cream bazele pentru viitorii coregrafi
  • sectiuni de freestyle
  • urmarim video-uri cu cei mai buni dansatori din lume
  • vom avea zile “parents and kids” la care puteti lua parte cu drag si puteti sa va observati copilul sau sa impartasiti cu el frumusetea dansului
  • serbari sau petreceri tematice
  • ne pregatim pentru concursuri

VIDEO

INSCRIERE:

Odata cu revenirea in sala de curs, ne supunem conditiilor publicate destructurile guvernamentale competente. Te rugam sa citesti conditiile de acces impuse aici.

Accesul la clasa se face exclusiv pe baza de rezervare la fiecare sedinta, dupa achizitionarea unui abonament din shopul nostru online. Apoi cineva din echipa noastra iti va confirma inregistrarea abonamentului.

Pentru acest curs este recomandat un abonament de 8 sedinte.

Te rugam sa consulti orarul nostru complet aici.