Street Dance Adulti

Revenim in sala de dans la cursul de street dance adulti, dupa o pauza lunga, frumoasa dar care ne-a facut sa apreciem si mai mult posibilitatea interactiunii si colaborarii cu cei din jur!

Din octombrie 2021, deschidem un spatiu nou si redevenim activi!

Cursul de street dance pentru adulti se adreseaza adultilor dar primim in grupa si adolescenti cool peste 16 ani.

La curs vei studia urmatoarele STILURI de dans, parte din cultura street dance:

 • afro
 • hip hop
 • funk styles: popping si locking

CE VEI FACE LA CURSUL DE STREET DANCE ADULTI?

Fiecare curs va avea urmatoarea structura de baza:

 • Incalzire de baza. Ne asiguram ca corpul este pregatit sa simta si sa auda muzica in cei mai buni parametri.
 • Incalzire specifica. Aceasta se face diferit pentru fiecare stil si va contine elemente de incalzire care duc participantii usor in atmosfera si energia fiecarui stil de dans.
 • Grooving. Este o miscare simpla care implica intregul corp. Si grooving-ul este specific fiecarui stil. Groove-ul defineste un stil si ii da “savoare”. In hip-hop se numeste bounce, in house, jack. Cursantii vor invata sa faca groove pe muzica. Prin grooving, fara a sti vreun pas specific, se vor putea misca pe muzica si va arata ca un dans
 • Elemente si pasi. In fiecare sesiune participantii vor invata doi sau trei pasi specifici fiecaruri stil predat. Veti afla cum se numesc, cum au aparut si ii vom repeta impreuna pana cand veti putea sa ii faceti corect, fara niciun fel de efort fizic.
 • Legaturi de pasi. Vom combina elementele si ii vom include in coregrafii scurte

INSTRUCTOR:

 • Mircea Ecxarcu

VIDEO:

Cel mai bine vorbesc imaginile asa ca iata o filmare de la curs:

CUM TE INSCRII?

Odata cu revenirea in sala de curs, ne supunem conditiilor publicate de MTS si Ministerul Sanatatii in Monitorul Oficial. Te rugam sa citesti conditiile de acces impuse aici.

Pentru participarea la curs este obligatorie rezervarea unui loc inainte de sosirea in sala. Pentru rezervare ai urmatoarele optiuni:

 1. achizitionezi un abonament din shopul nostru online. Apoi cineva din echipa noastra iti va confirma inregistrarea abonamentului.
 2. pe mail la office@simplythat.ro sau telefonic.

Te rugam sa consulti orarul nostru complet aici.

Leave a Reply