Phoenix Life – 12 week challenge

Phoenix Life – 12 week challenge

Pe 1 octombrie 2021 inauguram un studio nou care vine la pachet si cu un concept nou. Acum 5 ani lansam in piata programul Phoenix Challenge care a avut mult succes in randul clientilor nostri. Acum un an jumate intram in pandemie si am mutat toate programele noastre online. Am folosit acest timp sa conturam si mai bine acest program si sa ii dam mai multa profunzime. A aparut asa, Phoenix Life – 12 week challenge.

Phoenix Life – 12 week challenge este este un program de workout. Este despre a trece printr-un program structurat, de conectare la propriul corp cu scopul de a deschide usa catre un mod de viata mai sanatos si apoi a stabiliza si a face prezent acest mod de viata. Acest program se deruleaza in sala.

Phoenix Life – 12 week challenge iti va da resursele necesare ca faci o schimbare frumoasa catre un corp si un mental sanatos.

Concept:

Programul include exercitii de functional training. Incepem cu incalzire, stretching a grupelor musculare principale specifice setului de exercitii programate in ziua antrenamentului. In cadrul programului nu vom folosi greutati sau aparate pentru o dezvoltare functionala si slim a musculaturii corpului. In cadrul programului nu vom folosi oglinzi pentru a avea antrenamente eficiente, cu focus corect asupra propriului corp. Astfel, grupul va fi orientat pe forme geometrice (cerc, patrat, oval, dreptunghi) folosind diferite directii de deplasare atunci cand este necesar – de ex diagonala. Toate cursurile noastre se deruleaza fara oglinzi. Misiunea noastra este sa ne asiguram ca ai cea mai buna conexiune minte – corp si ca aceasta nu este bruiata de factori externi (ca oglinda)

Ce iti oferim?
  • un program de antrenament structurat, stabil si fun
  • un colectiv frumos cu obiective comune
  • instrumente pentru un nou lifestyle in care sa functionezi mai sanatos, joyful si armonios
Cand se deruleaza programul?

Challengul de 12 saptamani incepe pe 4 octombrie 2021 cu orar luni si miercuri de la 19.30 – 20.40 si se va derula in locatia noastra din strada Fainari, numarul 3. (metrou Obor)

Tarife:
  • Acest program costa 576 RON si include 12 saptamani de antrenament
  • Extra benefit: adauga un workshop de nutritie cu unul din instructorii nostri si result tracking la pachet pentru doar 100 RON in plus
  • Acest program poate fi platit si lunar – tarif lunar 240 RON – se va cumpara abonament lunar de 8 sedinte.
Inscriere:

Accesul la acest program se face in sala.

Numarul de locuri este limitat. Inscrierea la program se face prin completarea formularului de inscriere de mai jos. Echipa noastra va reveni cu detalii si indrumari pentru plata acestuia.

Leave a Reply