Phoenix Life

Phoenix Life

PHOENIX LIFE

Odata cu revenirea in sala, dupa o perioada lunga de pauza, am creat un program nou, frumos, antrenant, challenging, functional si eficient

Programul include 3 sedinte pe saptamana, fiecare focusate pe un anumit tip de antrenament. In fiecare luni, miercuri si vineri ne antrenam corpul, mintea si emotionalul la clasele de mobilitate si izolare, forta si anduranta si animal blueprint.

Phoenix Life este un program de imbunatatire a armoniei si performantei fizice, senzitive si mentale atat la nivel intern cat si la nivel extern prin antrenenamente fizice. Acest program este format din 3 categorii de antrenamente distincte dar complementare.

Antrenamentele Phoenix Life

Acest program este pentru tine daca:

Vrei ceva nou si sa conectez si comunici cu oameni noi, prin mijloace de comunicare noi 100%
Vrei sa te simti bine in propriul corp si propria fiinta 100%
Vrei sa iti upgradezi cunostintele, intelegerea si capacitatile tale si ale corpului tau 100%
Vrei sa traiesti o gama larga de lucruri: activare, motivare, intensitate, usurinta, euforie, bucurie, conexiune cu propriul corp, simtire si intelegere profunda, liniste, ordine, claritate, provocare, succes, extaz, depasirea propriilor limite si a greutatilor, zambete, incredere, entuziasm, apartenenta, a fi inteles, a fi auzit si multe altele. 100%

Detalii tehnice

Pachetul Phoenix Life:

  • Include 3 tipuri de antrenamente pe saptamana: Mobilitate si Izometrie, Forta si Anduranta, Animal Blueprint

  • In fiecare luni, miercuri si vineri ora 20.00

  • Abonament potrivit - 12 sedinte/luna

  • Acces pe baza de rezervare

  • Locatie: Dr.Taberei

  • Instructor: Mircea Ecxarcu + asistent

Creator

Mircea Ecxarcu
Fondator & Instructor

Mircea Ecxarcu

Mircea are o experienta de peste 13 ani in domeniu, aprofundand si practicand: inot, sarituri de la inaltime, arte martiale, dans si fitness. Este Life Architect, creand programe de dezvoltare fizica si emotionala pentru adulti, cu rezultate si impact. A livrat peste 7000 de antrenamente, la peste 3000 de participanti.

E un maestru in sensul adevarat al cuvantului si un om bun si bland care iti va deschide si lumina frumos viata!

Te asteptam cu drag!

Te asteptam sa te alaturi acestui program, gandit sa construiasca frumos atat in zona de sanatate fizica dar si emotionala. Am trecut prin luni grele si suntem aici, tratand responsabil si corect, antrenamentele in spatiul fizic al salii. Vrem sa ne asiguram ca prin organizarea si experienta noastra, iti oferim un cadru sanatos care sa iti intareasca sanatatea fizica si mentala pentru a fi pregatit pentru orice provocare va aparea in viata noastra!

Testimoniale

Ce spun cei care ne calca pragul:

Alaturi de Simply That m-am reconectat la mine. Am invatat sa dau frau lucrurilor care ma pasioneaza, sa fiu cine simt sa fiu cu adevarat. Am invatat sa ma accept asa cum sunt si in cadrul programului Phoenix – 12 week challenge am avut parte de cel mai mare challenge din viata mea: adoptarea unei vieti active, fit si sanatoase. rezultatele se vad fizic dupa 12 saptamani. Evolutia emotionala nu o pot exprima niciodata suficient in cuvinte: sunt mai increzatoare in mine, ma simt mai bine, ma accept mai mult, ma simt mai puternica. Pentru numeroasele beneficii pe care le am ca urmare a programelor Simply That, va multumesc enorm!

Cristina M.

Transpir cu simply dance de doi ani deja. Doi ani in care am invatat sa nu cedez, sa nu ma sperii dacă mi se pare ca o mișcare este imposibila. Mircea sta lângă tine acolo și îți explica pas cu pas, uneori de 10 ori dacă e nevoie, pana vede ca ai înțeles. Și mai mult de atat, nu e de ajuns ca te-a învățăt partea mecanica a mișcării. Sta cu tine pana simți cu adevărat mișcarea, pana ți-o personalizezi și o dansezi fără sa te mai uiți in stânga și in dreapta după ajutor.

Simply dance este pentru mine ca o a doua familie, întodeauna ma ajuta. Însă nu genul ăla de familie cu care ești obligat sa stai ci cea cu care alegi sa stai și de la care primesti întotdeauna ceea ce ai nevoie.

Corina D.

Recomand din suflet echipa asta. Sunt niste instructori excelenti, dedicati, implicati, atenti si grijulii. Si niste oameni de nota 10, cu care esti incantat/a sa iti petreci timpul. O mare familie, in care esti primit cu bratele deschise sa faci si tu parte.

Roxana

Multumesc, Mircea, pentru ca m-ai invatat ca e important sa fiu prezenta in ceea ce fac (si nu sa numar secundele pana se termina un exercitiu sau un antrenament) si pentru ca m-ai ajutat sa imi demonstrez ca pot. Multumesc, Vlad, pentru ca te-ai asigurat ca fiecare exercitiu a fost facut corect si a fost dus pana la final. Multumesc, Cristina, pentru ca ai avut grija de noi toti.

Mona L.

Leave a Reply