8 weeks challenge: new body, new life!

Dupa ani de studiu, observare si munca, Mircea Ecxarcu a dezvoltat un program complex de workout testat pe propria persoana. Acesta nu este un antrenament obisnuit, ci un program care te va face sa iti depasesti limitele si sa iti arati ca poti! Te va transforma!
 
In 26 iunie dam startul “8 Weeks Challenge: New Body, New Life”
 
Te asteptam la 8 saptamani de body workout in care tragem alaturi de tine sa iti faci un obicei frumos de workout, sa inceapa sa iti placa sa faci sport si sa vrei sa continui.
 
O sa te simti super bine ca ai facut acest pas!
 
Ai 3 antrenamente pe saptamana, create special pentru body shaping. O ora de antrenament intens in fiecare luni, miercuri si duminica. O data la doua saptamani, duminica o derulam in aer liber.
 
Iti luam masuratorile la inceputul programului (in privat) pentru a putea vedea alaturi de tine evolutia. Vei avea propria fisa de observatie si poze private before and after.
 
Programul include si un workshop de nutritie in care vom discuta despre cum combinam corect alimentele. Vom avea un invitat specializat pe acest subiect.
 
Pentru clarificari suplimentare, acest program nu este un program de workout bazat pe dans. Este un challenge de 12 saptamani in urma caruia obiectivul nostru este sa obtinem un corp atletic, fit si numai gata de vara!
 
PROGRAM:
 
  • luni + miercuri: 7.30 p.m – 8.30 p.m
  • duminica: 5.00 pm
LOCATIE:
  • Traian Popovici 78, desupra magazinului Billa
TARIF:
 
  • 400 RON/8 saptamani, 3 sedinte pe saptamana
 
INSTRUCTORI:
 
  • Mircea Ecxarcu
  • Asistent: Vlad Burcea
 
Iti recomandam sa iti iei un anagajamentu, tu cu tine si sa alegi sa faci tot challenge-ul alaturi de noi. Vor fi momente cand poate ti se va parea greu dar noi suntem aici sa te ajutam sa mergi inainte!
 
In august tragem linie si ne vedem la antrenamentul si meetingul final
 
INREGISTRARE:
 
Acest program are doar 25 de locuri disponibile. Te rugam sa completezi formularul de mai jos pentru rezervarea unui loc. 
 

Leave a Reply