Phoenix Program – 12 week challenge

Phoenix Program – 12 week challenge

Dupa ani de studiu, observare si munca, Mircea Ecxarcu a dezvoltat un program complex de workout testat pe propria persoana. Acesta nu este un antrenament obisnuit, ci un program care te va face sa iti depasesti limitele si sa iti arati ca poti! Te va transforma!

In 26 martie 2018 dam startul celei de-a cincea serii a Phoenix Program: 12 week challenge – Level 1” asa ca fii pe faza!

Te asteptam la 12 saptamani de body workout in care tragem alaturi de tine sa iti schimbi obiceiurile, sa inceapa sa iti placa sa faci sport. Dai startul drumului catre o persoana noua!

Ai 3 antrenamente pe saptamana, create special pentru body shaping. O ora de antrenament intens in fiecare marti, joi si duminica.

Iti luam masuratorile la inceputul programului (in privat) pentru a putea vedea alaturi de tine evolutia. Vei avea propria fisa de observatie si poze private before and after.

Programul include si un workshop de nutritie in care vom discuta despre cum combinam corect alimentele. Vom avea un invitat specializat pe acest subiect.

Pentru clarificari suplimentare, acest program nu este un program de workout bazat pe dans. Este un challenge de 12 saptamani in urma caruia obiectivul nostru este sa obtinem un corp atletic, fit si numai gata de vara! Avem deja 3 serii de participanti care iti pot confirma ca acest program este “life changing”

PROGRAM:

  • Phoenix Program – level 1 (grupa noua): luni & miercuri: 12.00 – 13.00 + duminica – 18.00 – 19.00

LOCATIE:

  • Magazin Cocor, Piata Unirii, etaj 4 (in incinta Dance Planet)

TARIFE:

  • acest program poate fi platit exclusiv integral.
  • plata integrala: 600 RON/12 saptamani si include antrenamentele complete + un workshop de nutritie.
  • plata in rate: achitabil in 2 rate – 350 RON/rata
  • plata 7 card au o reducere de 200 RON din pretul integral al programului iar accesul se va face prezentand cardul si semnand fisa de prezenta la fiecare sedinta in parte.

SUPER PROMO:

Daca la finalul celor 12 saptamani de antrenament, nu esti multumit de rezultate, iti dam toti banii inapoi!

Conditii:

  • numarul cumulat de absente la finalul programului sa fie de maxim 10% din numarul total de sedinte incluse in program. Prezenta este obligatorie la workshopul de nutritie!

INSTRUCTORI:

  • Vlad Burcea
  • Asistent: Denis

Iti recomandam sa iti iei un anagajament, tu cu tine si sa alegi sa faci tot challenge-ul alaturi de noi. Vor fi momente cand poate ti se va parea greu dar noi suntem aici sa te ajutam sa mergi inainte!

In aprilie tragem linie si ne vedem la antrenamentul final.

INREGISTRARE:

Programul are in total 26 de locuri disponibile. Accesul se face in ordinea primirii inscrierilor si a confirmarilor de plata. Pentru participare te rugam sa completezi formularul de mai jos.

 

Leave a Reply