Dupa ani de studiu, observare si munca, Mircea Ecxarcu a dezvoltat un program complex de workout testat pe propria persoana. Acesta nu este un antrenament obisnuit, ci un program care te va face sa iti depasesti limitele si sa iti arati ca poti! Te va transforma!
 
In 15 mai dam startul “Summer Body Workout: 12 weeks challenge” asa ca fii pe faza!
 
Te asteptam la 12 saptamani de body workout in care tragem alaturi de tine sa obtii “the summer super body”
 
Ai 3 antrenamente pe saptamana, create special pentru body shaping. O ora de antrenament intens in fiecare marti, joi si duminica. O data la doua saptamani, duminica o derulam in aer liber.
 
Iti luam masuratorile la inceputul programului (in privat) pentru a putea vedea alaturi de tine evolutia. Vei avea propria fisa de observatie si poze private before and after.
 
Programul include si un workshop de nutritie in care vom discuta despre cum combinam corect alimentele. Vom avea un invitat specializat pe acest subiect.
Pentru clarificari suplimentare, acest program nu este un program de workout bazat pe dans. Este un challenge de 12 saptamani in urma caruia obiectivul nostru este sa obtinem un corp atletic, fit si numai gata de vara!
 
PROGRAM:
  • luni + miercuri: 8.10 p.m – 9.00 p.m
  • duminica: 5.00 pm
 
LOCATIE:
  • LIVE STREAM – home access
 
TARIFE:
  • 200 RON/luna – locurile sunt rezervate complet!
  • 500 RON/3 luni – locurile sunt rezervate complet!
  • GRATUIT – acces LIVE VIRTUAL (daca nu ai posibilitatea sa ajungi in sala, te conectam la clasa noastra LIVE VIRTUAL. La finalul programului te asteptam la ultima sesiune. Ne strangem toti in sala sa ne cunoastem si sa sarbatorim incheierea unui program de 3 luni in care am muncit enorm)

Pentru live aveti nevoie de o conexiune buna la internet si o adresa de mail administrata de Google (gmail).Aveti nevoie de rabdare si ambitie. Noi in sala ne vom asigura ca explicam exercitiile astfel incat si cei de acasa sa vada si sa inteleaga foarte bine ceea ce facem. Accesul la stream se va face in fiecare zi inainte de sedinta propriu-zisa. Veti primi pe email linkul de acces si sedintele vor fi disponibile ulterior pentru re-watch.

Accesul LIVE include doar sedintele din sala, adica cele de luni si miercuri si o data la doua saptamani si duminica. Duminica o data la doua saptamani suntem in parc pentru training, mediu nepotrivit pentru live stream dar vom realiza un video pe care il vom uploada ulterior in platforma sa il puteti viziona si sa puteti lucra si voi exercitiile.

La incheierea programului dorinta noastra este sa ne strangem toti pentru o sedinta festiva de closing. Cu tort si voie buna!

Rezervarea locurilor la LIVE se face in linkul de mai jos.

 

INSTRUCTORI:
  • Mircea Ecxarcu
  • Asistent: Vlad Burcea
 
Iti recomandam sa iti iei un anagajament, tu cu tine si sa alegi sa faci tot challenge-ul alaturi de noi. Vor fi momente cand poate ti se va parea greu dar noi suntem aici sa te ajutam sa mergi inainte!
 
Pe 9 august tragem linie si ne vedem la antrenamentul si meetingul final cu toti cei care au facut acest challenge alaturi de noi, atat in sala cat si acasa!
 
INREGISTRARE:
 
Programul are in total 30 de locuri disponibile in sala si locuri nelimitate per editie daca nu esti din Bucuresti dar vrei sa te alaturi challengului. Livram prin activelife.world sesiunile asa ca poti sta acasa sa lucrezi cu noi si sa te alaturi comunitatii prin platforma LIVE VIRTUAL !
 
UPDATE: locurile la acest program au fost ocupate complet. Daca nu ai reusit sa rezervi un loc in sala, exista inca locuri deschise la clasa LIVE VIRTUAL.
 
Te rugam sa completezi formularul de mai jos pentru inregistrarea la clasa LIVE.